עסקת ענק בצפון: פליקאן גרופ רכשה את מתחם פרי הגליל מבעלי חצי חינם תמורת 112 מלש"ח

המתחם ממוקם בחצור הגלילית ובסמוך לכביש 90, מתפרס על שטח של 65 דונמים, וכולל 28 אלף מ"ר של שטח בנוי. במקביל חתמה החברה על הסכם שכירות לטווח ארוך עם פריניר

שיתוף הכתבה
מנכ"ל פליקאן גרופ, מוטי גולדשטיין (עופר חג'יוב)מנכ"ל פליקאן גרופ, מוטי גולדשטיין (עופר חג'יוב)

חברת פליקאן גרופ חתמה אתמול (ה') על עסקה לרכישת מתחם פרי הגליל בחצור הגלילית תמורת 112 מיליון שקלים, מידי משפחות קופרלי ושלום - בעלות קבוצת חצי חינם. מטעם קבוצת חצי חינם בוצעה העסקה באמצעות זרוע הנדל"ן meex נדל"ן. עוד עדכן מנכ"ל פליקאן גרופ, מוטי גולדשטיין, כי במקביל חתמה החברה על חוזה שכירות עם חברת פריניר שבבעלות תומר צ׳סקלה והאחים נקש, וזו תשכור את המתחם לטווח ארוך.

מתחם פרי הגליל ממוקם בסמוך לכניסה והיציאה המרכזית של חצור הגלילית מכביש 90. שטח המתחם 65 דונם וסך השטחים הבנויים בו עומד על 28,000 מ״ר.

לדברי גולדשטיין "המשא ומתן מול המוכרים, משפחות קופרלי ושלום היה מאתגר וקשוח אבל בסופו של דבר התחבקנו והתרגשנו ביחד. אני מודה למוכרים ומקווה לשתף איתם פעולה שוב בעתיד. אנחנו ממשיכים לממש את אסטרטגיית החברה - השקעה בתחום הנדל״ן לתעשייה".

ליהי סונק מנכ״לית meex נדל״ן: "קבוצת חצי חינם, משפחות קופרלי ושלום מברכים את קבוצת פליקאן על העסקה, העסקה הזו לא רק על נדל"ן – היא על ציונות, חקלאות ישראלית, ועל אנשים שעושים את ההבדל. אנחנו מאחלים הצלחה למנכ״ל מוטי גולדשטיין שמוביל את קבוצת הנדל״ן פליקאן גרופ לעשייה מוצלחת בהמשך".

פליקאן גרופ, המתמחה ברכישת ניהול והשבחת נכסי תעשיה ולוגיסטיקה, היא שלוחה של חברת הנדל"ן המניב הניו-יורקית Chestnut Holdings Of Ny. בחודש דצמבר פרסם מרכז הנדל"ן עסקה משמעותית נוספת שביצעה החברה, לרכישת מתחם תעשיה באופקים מחברת אדגר הבורסאית, בשטח של 33 דונם ו-12 אלף מ"ר בנוי, עבור 47 מיליוני שקלים.


כל יום בשעה 17:00- חמש הכתבות החשובות ביותר בתחום הנדל"ן מכל האתרים אצלכם בנייד!
לחצו כאן להצטרפות לתקציר המנהלים של מרכז הנדל"ן!

תגובות

  • נא לשלוח הודעה מכבדת

תגיות:פליקאן גרופחצור הגליליתמוטי גולדשטייןחצי חינםמשפחת קופרלי
ניתן להשתמש בחצי המקלדת בכדי לנווט בין כפתורי הרכיב